38 vuotta tuntuu, Zavadil sanoi. Ennustettu. Nordicbet?

Vielä yksi kausi, haluaa Brno ja hänen kapteeni Pavlu Zavadilovi tarjoavat jatkosopimus vuodella. Se estyneenä. ”Jos olen terve, haluan pelata jalkapalloa pitkään”, hän Nordicbet sanoi ottelun jälkeen Teplice (1: 1), jossa, kun lähes vuosi ilmestyi alkaa Nordicbet muodostumista Zbrojovka ja oli valtava osuus tasoitus tavoite.

Mikä on ollut lähes vuoden ilman jalkapalloa?
”epämiellyttävää. Tuolloin vamma, tunsin, että minulla on sellaisessa muodossa, että voin jatkaa pelaamista suuri jalkapalloa. olin pahoillani kaikesta.”

Pidetään ja lopetat urasi?
”en koskaan sanonut, että lopetin. Juuri minun piti selvittää pääni pari ideoita, jotka jotenkin koota. tiesin tämän, ja en halua lopettaa Sain pureman.Kun olin leikkauksen jälkeen ja polven alkoi parantua nopeasti, sain uuden mahdollisuuden jalkapalloa. ”

Mikä toimii oman pään loukkaantunut jalkapalloilija, joka on 38 vuotias?
”Nyt kun olen 38…Jos se minulle tapahtui 25 vuotta, joten olin luultavasti enemmän kotonaan. Mutta en tunne varrella, että minulla on. Mielestäni League Soccer teen vielä muutaman vuoden. ”

Kuinka kauan?
” Jos olen terve, niin kauan! Katsotaan…päädyin kun sanoin, että minun täytyy vain mennä takaisin. Uskoin, että voisin palata samalle tasolle. ”

Ja todisti sen. Tällä Teplice’ve ollut nähdä paljon…
” Se on erittäin mukava. Vaikka olin hypännyt syksyllä kaksi peliä, mutta se oli vain hetken.Nyt olen vihdoin tuntuu taas, että minä olen jalkapalloilija. Pään kanssa valmisteen, vaikka olin Nordicbet hieman väsynyt, mutta viime viikolla olen koonnut. Ajoin hänen hallituksensa ja ollut mitään ongelmaa kestämään ottelun. ”

Näin keväällä osan kautta voi tehdä hyvin?
” Luulen niin. Olen valmistautunut hyvin, koska olen koko valmistelun odtrénoval ilman helpotusta. Olen valmis reilusti yli lomien jotta polvi on vahvistettu. ”

Nyt en edes tuntuu vähän?
” Nyt tunnen hieman vasikka. ”(Nauraa)

Teplicessä, olet osaltaan Tasoitusmaali. hieman kohtaus-telakka, eikö?
”joukkuetoverit kysyi minulta pallo. Kerron heille mitään, ammun! Halusin tehdä tämän eteen hyppäsi. Lopulta se  oli tavoite.Ja jos Kuuba oli häntä ajella Reznicek tai on oma, sillä ei ole väliä. ”

Voit rekisteröityä sivustolla Nordicbet saadaksesi bonuksen ensimmäiseen urheiluvedonlyöntiin

 

kohta otat?
” Tasapeli on ehkä kohtuullista, mutta olemme työskennelleet hyvän ottelun. Halusimme pelata jalkapalloa ja yritimme yhdistelmä peli. Sääli kerätty portit, ennen kuin meillä on huono siirto. Onneksi pian ratkaistu. ”

Miten ymmärrät keskikentän Jan Polak?
” Me kaksi ovat samalla aaltopituudella. Jalkapallo keskustella yhdessä paljon, joten etukäteen velvoittaa. Ei se mitään. Myös enemmän viestitään, meillä on toisemme elämästä helpompaa eikä suorita tarpeettomasti. Minulla oli voimaa pelata eteenpäin. ”

Kuka on suurempi johtaja?
” Olemme samat. Matkustamon toimii kuten pitääkin. Mutta jos oli ongelmia, joten he isku. ”(Nauraa)

Koti 21Fillo

baari 34th Vondrášek

Raportit

Koti Grigar – Krob, Šušnjari, Jerabek Vondrášek – Kucera, Ljevakovič (C) – Pet (46 Nivaldo) Mountain (86. Vošahlík) Täytä (76 Vachoušek) – Vaněček.

bar Melichárek – T. Jablonská Kijanskas, Pavlik, Jakub Sural – Polak grazes (C) (90 + 2 Krejci) – Olansunjanmi Michal Skoda, Litsingi (88 Lutonský) – Reznicek.

Vaihtoehtoinen

Koti Urma, Vachoušek Nivaldo, huono, Robin, Soungole, Vošahlík

baari Vesely Přichystal, kakut, kalaa, Vraštil, Krejci, Lutonský

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s