Argentiinan on ehkä yksi suurimmista löytöjä tällä kaudella

Argentiinan on ehkä yksi suurimmista löytöjä tällä kaudella. Henkilökohtainen mielipiteeni, vaikka kaikki viehätys ja sensaatiomainen ”Lester”, päävalmentaja, ”Tottenham” Olen ansainnut otsikko peräti Claudio Ranieri.

Pochettino – Valmentaja ensinnäkin, rohkea. Pari vuotta sitten, fanit ”kannuksensa” olivat innoissaan henkilöstöpolitiikan tavoitteena uusi ”isäntä”: hän heitti ulos perustan pilareista vanhan järjestyksen, dopochettinovskogo ”Tottenham”, Emmanuel Adebayor, Roberto Soldado, Townsend Andrews ja monet muut. Hän ei usko nimiä, ja loputtomasti lahjakas nuorten uskoi armottomasti raiskasi koulutukseen.

Tee itsellesi Pochettino korko perusteltua? Tuomari itse: tänä vuonna, lontoolaiset olivat Mestarien liigan. Harri Keyn kahden kauden pilko lähes 60 tavoitteet; Dele Alli nimettiin paras nuori pelaaja kauden Valioliigan ja oli yksi tärkeimmistä toiveet uuden sukupolven englantilaiset; Eric Dyer Denni Rouz rikkoi perusteella maajoukkueen. Läsnä kaikki nämä ihmiset ytimessä ”Tottenham” ei niin kauan sitten pidettiin seikkailu ja hulluutta.

Pochettino urheilutukea ja ehdoton jalkapallopeli vastaan ​​vastustaja.

Zidane suuruuden

Sankari, jonka Gotham ansaitsee. Joka valmentaja tarvitsee meidän sbornoyFoto: Telegraph, The Guardian, SE

Koskaan unohtaa, että valmentaja – se on myös henkilö. On suuri ero: te jättämisestä asentaa scolds Vasya Pupkin-nouneym, että sinulla on aina oikeus sanoa ”ja hän sitten kuka?”, Tai huutaa sinulle oman lapsuuden idoli – Zinedine Zidane.

Suuruutta tämän miehen lupa voittaa ”Real” Mestarien liigan tänä vuonna. Vaikka on epäselvää, kuka – valmentaja Zidane: ei täysin noudateta taktiikkaa ja pelin malli, ”todellinen” paikoissa hyvin liukui tai jopa näytti haalistunut, ranskalainen vieläkään ei ole ollut aikaa valmistautua joukkueen kauden. Mutta yksi asia on selvä: tämä mies on kiistaton viranomainen edes suurin kykyjä maailman jalkapallon. Ei ihme Cristiano Ronaldo sanoi kerran Zizou: ”Pelaajat” Real ”ymmärtämään Zidane kuin Benitez. Älä kysy miksi. ”

Jätä kommentti