Sankari, jonka Gotham ansaitsee

Sankari, jonka Gotham ansaitsee. Mitä joukkue tarvitsee valmentajan
Ivan Kuznetsov rakennettu ihanteellinen ehdokas vahvuuksia eri laatujen ”valmentajat” jalkapalloilun.

Sittemmin kuin Leonid Slutsky ilmoitti eroavansa RuNet viheralueet eivät lakkaa puhu kenen tulisi johtaa joukkue. Jotkut haluavat Cherchesova muut – Berdyev, olin edellisessä tekstissä ehdotetun Karpin; Ei niin kauan sitten kerrottiin Pellegrini pari toimittajia jostain syystä kutsutaan Hiddink. Mutko ja kaikki sanoivat, että numero yksi ehdokas virkaan päällikkö joukkueessa – se Leonid Slutsky.

Heittää kaikki nämä tietenkin edustaa Venäjän tuulettimen kiehtova ja kiinnostava, mutta viimeisimmät tulokset maajoukkueen ja melko huonokuntoisilla Venäjän jalkapallofanin pakottaa sen tiettyjä epäilyksiä. Voiko ihminen käsitellä tämän joukkueen? Miten se voisi selviytyä sitä ollenkaan joku? Tai ehkä hän tarvitsi jonkinlainen Superman?

Uskallan haaveilla tänään, ehkä tärkein supersankari aikamme. Joten, miten pitäisi näyttää täydellisen valmentaja Venäjän, ja mitä ominaisuuksia hän pitää hallussaan ensiksi pelastaa Gotham kieroa.

tiukkuus Conte

Sankari, jonka Gotham ansaitsee. Mitä joukkue tarvitsee valmentajan
Kuva: Telegraph, The Guardian, SE

Ei niin kauan sitten, Antonio Conte on luonut chic ”Juventus”, mikä teki kaikkien Euroopan areenalla, saavuttaa lopullinen Mestarien liigan. Kyllä, vaadin, että se oli Conte joukkue, vaikka hän palveli Italian maajoukkue, ja sen tilalle tuli toinen mies. Conte on luonut yllättävän kurinalaisesti, tiukka ja johdonmukainen joukkue, selkäranka, jota ei edes pilata Allegri. Lisäksi vaadin, että ”Juventus”, jotka näet nyt – tämä on jälleen pitkälti ”Juventus Conte.

Kuria tämä mies – ensiksi. Hän ei tiedä viranomaisille. Vain muutama viikko ennen Euro Antonio Conte on siisti summa sakot legenda joukkue – Gianluigi Buffon, myöhässä koulutusta vain minuutin.

Peli Italiaa vastaan ​​lohkovaiheessa (etenkin kahta ensimmäistä) osoittivat, että Conte ei tehnyt sitä turhaan. Muuten, ensimmäisellä kierroksella, italialaiset polki yksi lahjakkaimmista yksilön kannalta World Team – maajoukkueen Belgian ansiosta peli puolustuskannalle kurinalaisen suurta keskittymistä ja kuria.

Jätä kommentti