Trpišovský yllätti Ščasnýn lausunnot, mutta se on poissa

lauantai 28. osui pyörän Synot liigan toisen ja kolmannen Sparta Liberec myös laskuttaa viimeisen keskinäisen ottelun lopussa maaliskuussa. Jälkeen puolivälierissä uusintaottelua kotimainen Cup koska letenský valmentaja Zdeněk Ščasný sanoi, että hänen vastustajansa osoitti salakavala interventioita. Liberecin valmentaja Jindřich Trpišovský kuitenkin on eri mieltä. Ottelupäivänä toisen katse kirjaa, ja hänen mukaansa, ei poikkea tavanomaisten puitteissa.

ottelun, Sparta voitti kotonaan 2: 0 ja kehittyneet, putosi kahdeksan keltaista korttia, neljä kummallakin puolella. ”Olimme tuon (lausuma pelin jälkeen) paljon yllätyksiä. Se ei ollut minulle päähän, niin me katsoimme, että peliä uudelleen. Luulen, että ei ollut ilkeä interventioita.Se oli kaukaa haettu, mielestäni se pysyy osana on ” kertoi CTK Trpišovský.

” odpískaných virheitä suhde oli melko pieni. Oli yksi tai kaksi hoitoja, jotka keamatta. Yksi (Liberec) Bakos päällä (Spartan) Kovac otsikot taistella ja toinen oli selvitysmenettely (Spartan) Konatého päällä (Liberec) Sykora, ” valmistui Liberec valmentaja.

Ščasný sanoi myös, että Liberec toistaessaan aggressiivisesti ja raa’asti vain vastaan ​​Sparta. hän sanoo tietävänsä miksi, mutta ”lähdet ulos” ei halunnut. ja se Trpišovský laski.

”Uskon, että InStatu ovat ainakin voittanut taisteluissa liigassa, meillä on enemmän teknisiä pelaajia ja kiirehtiä. Ainoa nordicbet bonuskoodi 2017 asia, näen, että yritämme aktiivisesti jalkapalloa tehdä jotain tapahtuisi.Emme voi toistaa vain lohkon, joten se tuo enemmän taisteluja palloa. ” sanonut Trpišovský.

jälkeiset tapahtumat keskinäistä kaksintaistelu kuppiin hänen mukaansa toimii Liberec lisääntyneinä motivaatiota. ” Uskon Mitä tapahtuu kentällä, siellä on pysyä siellä. Olin melko yllättynyt, mutta se on poissa. Pelaajat korostavat, että olin pidä, jos me palata, ” sanoi Trpišovský.

Lauantaina vispilä Sparta, joka menetti kolmas Slovan kolme kierrosta ennen loppua liigassa neljä pistettä Liberec valmentaja hyvin onnellinen. ”sen täytyy olla kaunis sää, uskon, että niin ihmiset tulevat. Se on toinen ja kolmas, sen pitäisi olla jalkapalloseura.Haluamme näyttää itsemme parhaimmassa valossa ja osoittaa, että teimme vähän töitä tänä vuonna ”, Trpišovský sanoi.

Hänen tiiminsä on jo varmistanut osallistumisensa kupareihin ja jopa toivoa Toinen paikka eli Mestarien liigan karsinta. ”Olemme iloisia, että pääsimme kolmanteen paikkaan. Haluamme säilyttää sen, koska se merkitsisi yhtä ennakkovaroitusta ja yhtä vaaraa Euroopan liigassa. Toinen paikka on enemmän kuin utopia, se ei ole meidän käsissämme ”, hän lisäsi

Jätä kommentti