Hän pudotti Steelmenin todistuksen ja katsoi sen tarkoituksenmukaiseksi

Třinecké Ocelářůn puolustaja Rostislav Klesla (34) muutti. Entinen Tchinian kapteeni, joka poistettiin joukkueesta ennen kauden alkua, sai virallisen hankintailmoituksen. Täällä hän oli allekirjoittanut Třinecissä vuoteen 2020 saakka. ”Tämä on rakentava ja tarkoituksellinen todistus”, Klesla sanoo. ”Tuomitsen klubin, asianajajan JUDr. Tomas on jo poistanut kaikki valmiina. ”

Kuvat ratkaisemisen pysyvät täysin vastakkaisia. Rostislav Klesla ja Steelmenin edustajat vaativat omaa.Heidän riitansa ratkaisee siviilituomioistuin. ”Voidaan sanoa, että melkein vuosi sen jälkeen, kun päätimme Třinecissä klubin loppuun, emme päässeet sopimukseen”, Klesla sanoo. ”Kesällä oli vain kaksi kokousta, jolloin klubin edustajat esittivät erittäin riittämättömiä ehdot nykyisen sopimuksen jäljellä olevasta neljästä vuodesta. Sitten tulivat vain tyyppikertomuksia, jotka halusivat ratkaista tilannetta ja että se oli ongelma koko extralig. Kuitenkaan mitään muutosta ei tapahdu vaikka minun muita haasteita. ”

seuran olet saanut ilmoituksen sopimuksen miksi?
” väitetystä sopimusrikkomuksesta ja muista järjetön syistä , kuten koulutukseen osallistumatta. Itse asiassa klubi tosiasiallisesti eliminoi minut klubista, enkä päässyt eteiseen.Toinen edellä mainittu syy ei ole tutkittu ja tutkittu. Samalla heidän kutsumista tarkastusten lähetti minulle kolmen viikon kuluttua niiden vuodelta päiväämisestä. ”

Mikä on arvioitava kyseisiä väitteitä on sopimuksen päättymisen?
” Tämä on keinotekoinen ja tarkoituksellinen lausunto. Sen sisältämät kohdat ovat hämmentäviä. Klubi vahvistaakin ammattimaisuutta alusta alkaen, kun viime vuoden huhtikuussa päätti jättää minut joukkueeseen. ”

Miten asianajajan valmis vastaamaan?
” Minä annan oikeusjuttuani, juristi JUDr. Tomas Vymazal on jo valmistanut kaiken. Se on vain klubi, joka rikkoo sopimusta alusta alkaen. Huhtikuussa (25. 4. 2016) virallisella lehdistötilaisuuden ilmoittaakseen julkisesti, että olen jätettiin seuran.He siirsivät kaikki omaisuutensa pois, ja he olivat antaneet minulle pääsyn pukuhuoneeseen. Leirillä en voinut valmistautua tiimiin, kuten kaikki muut joukkueet ja koko kauden. Minulla on kaikki todisteet huolellisesti dokumentoitu. Vilpittömässä mielessä odotin jonkun siirtyvän klubiin ja löytää keinon kauppaan. Valitettavasti se ei tapahdu. ”

Klubin edustajat väittävät, että et osallistunut fyysisiin testeihin ennen kausiasi. Keskustelupuhelun haastattelussa Czudek (johtaja, Steelmakers) sanoi, että lopettasi laskemisen jälkeen et osallistunut fyysisiin testeihin ennen kausiasi, joten et täyttänyt velvoitteitasi. Ja että huhtikuusta lähtien hän ei tiedä mitään siitä, miten sinä olet, ja jos olet valmis täyttämään sopimuksen, joten kun et ole siitä samaa mieltä.Mitä mieltä olet siitä?
”Siitä hetkestä lähtien, kun vaadin ratkaisua nelivuotisesta sopimuksestani, klubi aloitti tarkoitusta käsittelevän kokouksen ja se oli yksi heistä. Seuran todettiin, että alistua näihin tarkoituksella luotu yksittäisiä koulutuksia, joihin heillä ei ole oikeutta, kuten toimii paikallisen vaahterapäällys, ja harjoitukset junior etäisyyden rajat trainer joukkue lomilla, joten he lähettivät minulle kolme viikkoa päiväämisestä haaste testejä. Minusta on järjetöntä, että klubi nojautuu tällaiseen vaatimukseen.Riippumattoman lääkärin Olen valmistellut tarvittavat asiakirjat kuulustelun että olin ja olen valmis tekemään sopimuksen ammattimainen jääkiekkoilija. ”

Hän osoittautui klubi, tai et, hävinnyt sovittelukomissio ČSLH hieman vaivaa kommunikoida tai ratkaise riitaasi?
”Olemme ehdottaneet tapaamisesi asianajajan kanssa asian siirtämiseen edelleen. Mutta mikään klubi eikä myöskään Moravská Sportovní a.s. -sopimuksen allekirjoittanut jäsen Petra Černošková ei ryhtynyt minkäänlaisiin toimiin sopimuksen aikaansaamiseksi. (Huom: Hän laski Trinec allekirjoitettu kaksi sopimusta. Yksi klassista pelaaja terästeollisuudelle ja muut ns markkinoinnin Moravian Sports. Molemmat olivat mukana palkanmaksua).Ehdottomasti uhkasin klubi riita pelaaja täällä aina voittaa, minä suren yksittäisten valmisteluun kunnes täysin myrkkyä. ”

Oliko mahdollisuus ratkaista kaiken päätökseen siirron ehdot kotikilpailu?
”Se oli varmasti, mutta klubi päätti olla käyttämättä. Sen jälkeen hän lähetti minulle ilmoituksen määräajan jälkeen. Tämä esti minua minun seuraava soveltamisesta tällä kaudella. ”

Puhuit että kattavuus oman sopimuksen kahden yrityksen mukana – Teräksen ja Moravian Sports. Se on normaali käytäntö palkitsevaa pelaajille?
”Ulkomailla, ei varmasti, mutta kun oli niin vakuuttunut vuonna Trinec, kyllä. Lopulta pelaaja maksaa aina sen. Tämä järjestelmä on toiminut jo vuosia ja on pannut sen täytäntöön.Tosiasiassa, että Tšekin Jääkiekkoyhdistys ohittaa, on unionin asia. Minulle klubi jota laaditaan suorittamiin korvauksiin Moravian Sports Inc., joka on alusta alkaen hyvin maksukyvytön, ei noudata sovittuja maksuehdot ja olimme asianajajan pakko kahdesti tämän yrityksen haastaa. ”

Minkä tuloksen?
”Maksuni on täysin tunnustettu ja maksettu, mukaan lukien viivästyskorot ja oikeudenkäyntikulut. Mikä on outoa, että osa palkkioista maksetaan Moravská Sportovní a.s.:n kautta. nerozporuje, mutta toinen maksetaan suoraan seuran, Třinečtí totta. ”

Salary’ve koska hänet oli siirretty syrjään joukkue ennen kauden saanut mitään?
” Kuten sanoin, , klubi ei ole maksanut osuutensa siitä lähtien.Asianajajani lähettää toimintaa, joka edellyttää velkaa. ”

Se on ainoa ratkaisu tuomioistuin?
” Nyt kyllä, olen odottanut kauan. On mielenkiintoista nähdä, mitä hän kertoisi tuomioistuimen ja yleisön maksamaan outoja Club, keinotekoinen ja määrätietoinen käytös minua kohti, tai miksi rouva Černošková varten Moravian Urheilu perässäni ei vaadi suorituskykyä, joka oli osa sopimusta.Odotan myös, että se lopettaa tuomioistuimessa. ”

silmät rivi: Termination pitävät täysin perusteltua

”voimme vahvistaa, että olemme laskeneet Mr. todisti hänen pelaajan sopimus terästeollisuuden. Irtisanominen pitävät täysin perusteltua, koska herra upposi täynnä useita syitä sopimuksen purkamiseen ja näytti ole pienintäkään yrittää velvoitteiden täyttämiseksi ammattilaispelaaja. Pelaajan on tarkoitus liittyä klubiin ja pelata soittosopimus.Ja koska herra Slag ei ​​ole tehnyt niin kesästä lähtien, ja vaikka hänet on toistuvasti kehotettu tekemään niin, hänet on tuomittu. ”

Jätä kommentti